Mijn eigen verhaal

Ik ben Anneloes van Kervel, jouw P.S. Food & Lifestyle coach en ervaringsdeskundige, van 86 naar 68 kilo!

YES!!!

Op een dag was de maat (mijn maat dus ;-)) vol! Na een periode waarin drie dierbaren mij ontvielen, ik van de ene op de andere dag stopte met roken én de overgang zich aandiende was ik het echt zat. De kilo’s waren er aangevlogen, waar ging dit heen?! Het roer moest om, maar hoe?

In mijn omgeving waren wat vrouwen met heel veel succes en plezier afgevallen met het P.S. Food & Lifestyle programma (voorheen Powerslim), de weg daar naartoe was dus snel gekozen. Na een intake gesprek heb ik alles een tijdje laten bezinken en in april 2019 heb ik het besluit genomen, ik ga ervoor!

In eerste instantie wilde ik die ‘8’ niet meer zien, nooit meer, mijn doel was dus 7 kilo -/-. Echter, toen ik eenmaal begon verlegde ik keer op keer mijn grens, het ging me zó gemakkelijk af! Ik at meer dan ik gewend was, en lékker! De recepten zijn simpel en enorm smakelijk en ik heb werkelijk geen moment honger gehad. Al genietende ben ik, ondanks vier weken vakantie in die hele periode, in zeven maanden tijd 18 kilo ballast kwijtgeraakt, ik vond mijn ‘oude’ ik terug!

En nu nog steeds maak ik met regelmaat de heerlijke recepten uit het P.S. Food & Lifestyle kooboek

Ik ben super trots op wat ik bereikt heb en voel me geweldig! Dansen, wandelen, sporten, het is weer een feest geworden, geen gepuf meer en in de weg zittend vet, schoenen veteren is weer een makkie!

Ik ben zó enthousiast geworden over het resultaat dat je met het P.S. Food & Lifestyle programma kunt bereiken dat ik besloot me met al mijn enthousiasme in te gaan zetten voor iedereen die nu eindelijk eens van dat overgewicht af wil. Ik wil heel graag dat jij datzelfde heerlijke gevoel zult gaan ervaren, ik sta je van harte bij en zal je steunen en motiveren wanneer dat nodig is!

  DANKBAAR” 😉

Bel/Mail/Whatsapp me: 06-22627718    info@lijnenmetlouise.nl