Ervaringen van PowerSlimmers

Afvallen met Powerslim, door Lida Janzen

“Ik had het prachtige resultaat gezien van Anneloes van Kervel. Zij had veel gewicht verloren via het programma van PowerSlim. Zij was daar zo enthousiast over dat ze coach werd van het programma en daarmee mij ook enthousiast maakte.
Op 9 december 2019 ben ik bij Lijnen met Louise begonnen met het programma. Na eerst een intake gesprek van Anneloes en uitleg over het programma, heb ik de startbox gelijk meegenomen en ben van start gegaan.
De eerste week was wel heftig. Weliswaar geen hongergevoel, maar mijn lichaam had toch wel wat aanpassingen nodig. Ik werd na een dag of 4 een beetje “grieperig” zonder koorts. Het voelde echt alsof er een hoop gifstoffen eruit moesten. Dit duurde maar 2 dagen en toen was ik in ketose en het vervelende gevoel was weg.
Ik heb in de weken die volgde steeds gezorgd dat ik in ketose bleef. Dus geen dingen gegeten die niet op mijn menu stonden. Op die manier viel ik 1,5 kg per week af!
Het ging super: de eerste week is niet moeilijk omdat je een weekmenu erbij hebt. Het is even puzzelen wat alles inhoud, (dat is nu makkelijker geworden door de dagdoosjes begrijp ik) en je krijgt een boodschappenlijstje met de dingen die je in huis moet hebben voor die week. Daarna kan je de menu’s volgen uit het bijgeleverde boek, maar ik maakte ook mijn eigen menu’s. Het fijne van Powerslim zijn de 6 eetmomenten en tussendoortjes. Ik heb echt een timer moeten zetten om de tussendoortjes niet te vergeten. Ik had totaal geen hongergevoel en alles is lekker (Behalve de rijstepap, daar houdt ik niet van ) Het is ook goed te combineren met koken voor mijn huisgenoten. Bijvoorbeeld pasta met veel groenten is heerlijk met “mijn eigen” pasta apart gekookt.
De begeleiding van Anneloes is heel fijn. Het weegmoment was elke keer weer een klein feestje en haar tips door de week heen via whatsapp werken stimulerend. En dat is nog steeds zo.
Nu ik al een poosje mijn doel bereikt heb gebruik ik nog steeds de tussendoortjes van Powerslim. Vooral de repen zijn erg makkelijk, lekker en voedzaam. Ik houdt nog steeds de 6 eetmomenten aan en eet veel groenten en zo min mogelijk koolhydraten. Het fijne van Powerslim is dat je heel anders leert eten. Je snapt waarom je suiker (koolhydraten) moet laten staan. Heel af en toe laat ik me verleiden, maar heb daar eigenlijk na een uurtje weer spijt van. Dan krijg je hongergevoel en dat wil ik niet meer!!
Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb en 22 kilo kwijt ben. Ik krijg veel complimentjes. Ik voel me heel goed en dat had ik veel eerder moeten beseffen!
Met dank aan mijn coach Anneloes van Kervel van “Lijnen met Louise”

========================================================================

Met grote trots op haar prestatie nodig ik jullie uit het verhaal te lezen van Femke uit Zaltbommel (-/- 20 kilo!

“Na de carnaval was ik er helemaal klaar mee! Ik wilde voorgoed die overtollige kilo’s kwijt. Ook ik heb van ALLES geprobeerd maar kon maar niet het juiste voor mij vinden. Ik was al wel een tijdje bezig om koolhydraatarm te eten maar viel er niet van af, niet voldoende. Toen kwam ik in aanraking met Powerslim. Ik ging er open in maar was nog niet helemaal overtuigd. Tijdens de intake kon Anneloes mij goed vertellen en vooral eerlijk vertellen wat IK moest doen en wat Powerslim voor mij kon betekenen en wat voor soort levensstijl ik zou gaan krijgen. Ik ben het aangegaan en ben nu ruim 20 kilo kwijt! Nu achteraf kan ik zeggen dat het me niet veel moeite heeft gekost. Je eet 6x per dag en heb niet het gevoel dat ik aan het lijnen was. Tuurlijk moet je dingen laten staan maar als je in jezelf geloofd en ervoor gaat is Powerslim echt ook een cadeautje met al dat chocolade?wat ik vooral van Powerslim vind is dat ze producten hebben die je het gemakkelijk maken en je kunt uit heel veeel verschillende producten kiezen voordoor het heel afwisselend is met lekkere recepten. Het was voor mij een stok achter de deur dat ik elke week moest wegen en had/heb geregeld contact met Anneloes waardoor je gemotiveerd blijft. Ik eet anders en geniet ook!! Dit in echt samen. Ik gebruik de producten van Powerslim nog steeds, vooral de tussendoortjes en heb nog 1x in de twee weken contact met Anneloes. Dit vind ik heel prettig en dit zorgt er ook voor dat ik op gewicht wil blijven. Want ze houdt me nog steeds in de gaten! Hahaha.. het is een goed besluit geweest die ik zo weer zou doen en ik raad het echt iedereen aan die graag gezonder wil gaan leven!”

================================================================

Hieronder het verhaal van een tweede, nu ex, PowerSlimmer die graag anoniem wil blijven. Prima, uiteraard.

Op de vraag van Anneloes of ik een stukje wilde schrijven moest ik even nadenken. Wat moet ik in godsnaam allemaal opschrijven? Het is januari en ik voel dat mijn broek te strak begint te zitten. Anneloes startte net haar praktijk voor afvallen en coaching. Ik dacht, dit is het moment, nu of nooit. Ik heb al zo vaak een poging gedaan om af te vallen en iedere keer kwam ik weer aan, viel ik af en kwam ik weer aan. Ik maakte kennis met Anneloes en haar praktijk en het concept van powerslim.
In het begin was ik wat sceptisch, hoe zouden deze producten er voor gaan zorgen dat ik op mijn ideale gewicht kom?

Na een frisse start viel ik de eerste week al 1,5 kg af. Ook de tweede week ging het vlot. Ik ontbeet met kwark en de powerslim muesli, tussendoor nam ik de mokkawafels. Tijdens de lunch maakte ik, of een rijk gevulde salade, of ik genoot van het lijnzaad brood (waar ik in het begin enorm aan moest wennen). In de middag genoot ik van de frambozen cake, een ideaal tussendoortje. Zo af en toe wilde ik nog wel eens afwisselen met een smoothie. Omdat ik veel in de auto zit voor mijn werk, waren de kant-en-klaar producten ideaal om mee te nemen en ideaal voor onderweg. In de avond, tijdens het diner, maakte ik vaak wat lekkers met rundvleesvis of kip. Daar kwam ook altijd veel groente bij kijken, die eet ik immers graag.

Ons uitje naar de pizzeria veranderde voor mij in evengoed een uitje, maar dan met Italiaanse salade. Het was omschakelen, maar met de kilo’s die er af vlogen hield ik goede moed. Tuurlijk, er zaten wel eens weken bij waarin ik amper tot niet ben afgevallen. Dit had allerlei verklaringen, hormonen, de tijd van het jaar, de maan, noem maar op…. Al met al ging het lekker door. En waren er eigenlijk drie momenten waarop ik het afvallen echt kon zien. Dit was na 5 kg, na 10 kg, en bij 15 kg.

Na die 15 kg werd het spannend want ik naderde mijn streefgewicht. Toch gingen ook die laatste kilo’s er soepel vanaf, met de juiste tips van mijn coach hield ik vol!

Het gekke van mijn gehele traject is dat corona ook nog om de hoek kwam kijken. Daar waar iedereen het had over de corona kilo’s had ik daar niets mee van doen, want bij mij vlogen ze er nog steeds af. Wekelijks, soms dagelijks, had ik contact met mijn coach over tips, over een bestelling, of beantwoordde ze mijn vragen.

Momenteel zit ik in een fase waarin ik probeer te stabiliseren, dit is eigenlijk de fase waarin het contact met mijn coach wat intensiever is. Ik bestel op dit moment enkel nog het lijnzaadbrood en de tussendoortje‘s vanwege het gemak. Ik probeer nu te ontbijten met kwark met wat rood fruit en mijn avondeten bestaat nog steeds uit veel groente met vlees, vis of kip. Zo af en toe, bijvoorbeeld op een verjaardag, geniet ik lekker mee en eet ik een stukje taart. Ik probeer er op te letten dat dit niet vaker dan één keer in de week gebeurt en daarnaast probeer ik ook zoveel mogelijk water te drinken. Dit zorgt ervoor dat ik inmiddels al een aantal weken stabiel op mijn gewicht blijf. Corona heeft ook voordelen gehad. Doordat ik vaker thuis werk kon ik mijn dagen wat flexibeler indelen en kwam het sporten ook wat vaker aan bod. Het afvallen zorgt bij mij ook voor een fitter gevoel waardoor ik ‘s avonds vaker genoot van een lange wandeling met de hond. Ik heb daar nu ook de energie voor!
Ik wil Anneloes hartelijk bedanken voor haar enthousiasme en stimulans, je bent een topper!
Het is inmiddels zomer en ik ben klaar voor m’n bikini!

Aldus T.